Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatásVédjegy
HUF

Telepítő - Viszonteladó - Nagykereskedő

Telepítő - Viszonteladó feltételek:

Partnerünkké válhat minden olyan cég vagy vállalkozó, aki termékeinkkel folyamatosan kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységet végezne, azaz árusítaná vagy mások részére felszerelné, telepítené termékeinket. Lehet kiskereskedő, nagykereskedő, vagy telepítő szakember.

Szerződést kötünk partnereinkkel, mely szerződésben rögzítjük a jól működő üzleti kapcsolat feltételeit. A szerződéshez szükséges a cégkivonat vagy vállalkozói igazolvány. A szerződés feltétele a folyamatos vásárlás telepítés vagy továbbértékesítés céljára.

Partnereinknek rendkívül kedvező árakat, a piacon a legversenyképesebb árszintet biztosítjuk. Átutalással fizethetnek és igény szerint, rendkívül hamar kiszállítjuk vagy futárcéggel akár már a rendelés napján elküldjük a megrendelt termékeket.

Hatékony technikai támogatást biztosítunk, melynek keretében szakembereink értékesítési, felhasználási és üzembe helyezési kérdésekben is azonnali segítséget nyújtanak, igény esetén külön oktatást is tartanak.
 
Nagykereskedő feltételek (Területi képviselő):

Folyamatosan építjük, bővítjük értékesítő hálózatunkat, melynek célja, hogy a vásárlók, végfelhasználók, kereskedők és telepítő szakemberek a lehető legkönnyebben és leggyorsabban, minél közelebbről hozzájuthassanak termékeinkhez és helyi műszaki támogatást kapjanak. Ennek érdekében Nagykereskedőket, Területi Képviselőket keresünk, akik a saját körzetükben továbbértékesítik termékeinket végfelhasználóknak, telepítő szakembereknek és kiskereskedőknek, viszonteladóknak, valamint biztosítják számukra az üzleti és technikai információkat.

Nagykereskedő, Területi Képviselő partnereinket egyedi kedvezményekben részesítjük, kiemelkedően kedvező árszinteken látjuk el termékekkel. Nagyban segítjük értékesítési munkájukat, igény szerint műszakilag felkészítjük a személyzetüket, egyedi oktatásokat, termékbemutatókat tartunk részükre és folyamatos technikai és kereskedelmi segítséget biztosítunk.

Területi képviselethez Nagykereskedelmi szerződést kötünk. A szerződés célja a jól működő üzleti kapcsolat biztosítása. A szerződés feltétele műszakilag felkészült személyzettel üzemelő szaküzlet.
 
További információk:
partner@delton.hu
(+36 1) 220-7940


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 3:16
ZÁRVA, nyitás: 8:00
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 SOYAL™ | soyal.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×